Abus 10ks ketting slot

Abus
Slot Ketting Abus 10ks 110 34cs55 Zwart Art3
Uitverkocht
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Abus 10ks kettingslot

 

Kettingslot abus 10ks zwart is verkrijgbaar in de lengtes 110cm, 140cm en 170cm. Eveneens zijn er vele andere fietssloten nu leverbaar via onze website.

Kettingslot abus 10ks zwart kan worden gebruikt voor een fiets, echter gezien het feit dat het kettingslot vrij groot en zwaar is, is het misschien meer geschikt voor motorfietsen. Het kettingslot bestaat uit een Abus hangslot 34CS/55, dit hangslot heeft en geharde beugel en slothuis. De geharde ketting van dit fietsslot heeft vierkantschakels van een dikte van 10mm. Het gewicht van het kettingslot bedraagt rond de 3,7 kilo. In het slothuis zit een betrouwbare Abus stiftcilinder die rondom beschermd is tegen uitboren.

Om uw tweewieler te verzekeren bij de verzekeringsmaatschappij, is het belangrijk om te weten hoeveel ART sterren het fietsslot heeft. Dit kettingslot heeft drie ART sterren. De ART-sterren of ART-keuring geef aan hoe goed het slot beveiligd is tegen diefstal. De verzekeringsmaatschappijen hebben verschillende verlangens in hun polisvoorwaarden, maar over het algemeen moet een fietsslot tenminste 2 ART zijn, een scooter tenminste ART 3 en een 4 tot 5 voor motorfietsen.

 

Kenmerken
ART gekeurdJa
Type slotKettingslot
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Abus 10ks ketting slot
Uw waardering
Uw Vraag :Abus 10ks ketting slot
Stel als eerste een vraag.
Vragen?