Het Deuter Kids Comfort systeem is een doordacht draagsysteem ontwikkeld in samenwerking met kinderchirurgen van de Ruhr universiteit.
Deuter family rugzakken

Deuter Kids / Family Rugzakken

Deuter rugzakken voor de hele familie.

Voor elke leeftijd de juiste Deuter kinderrugzak

Voor elke leeftijd de juiste rugzak

De kinderrugzakken van Deuter begeleiden kinderen vanaf hun eerste ontdekkingen tot aan het volwassen worden. Peuters zijn het best uitgerust met de Deuter Pico. Kinderen op de kleuterschool genieten van het gezelschap van de Deuter Schmusebär, Deuter Kikki, Deuter Waldfuchs en Deuter Waldfuchs 14. Voor kinderen vanaf 5 jaar bieden wij de Deuter Junior aan, terwijl voor schoolkinderen de Deuter Climber en Deuter Fox ideale metgezellen zijn in hun vrije tijd. Er is een handige Deuter kinderrugzak voor elke leeftijd, speciaal ontworpen om te passen bij de anatomie en behoeften van het kind.

Deuter rugzakken voor kleuterschool en eerste klassen lagere school

Deuter PICO

Onze kleinste Deuter rugzak, de Deuter Pico, begeleidt kinderen op al hun avonturen, zelfs in de kinderkamer. Deze Deuter rugzak is verkrijgbaar in twee felle kleuren en geschikt voor kleine avonturiers van 2 jaar en ouder. Deze Deuter rugzak is ook 100% PFC-vrij. De kleintjes een flinke boost geven!

Deuter SCHMUSEBÄR

De Deuter Schmusebär is een klassieker onder de kinderrugzakken. Deze Deuter rugzak geeft kinderen vanaf ongeveer 3 jaar veel plezier. Kleurrijke patronen en slimme functies maken hem ideaal voor peuters.

Deuter KIKKI

De Deuter Kikki is niet alleen een vrolijk vogeltje maar ook door en door duurzaam. Als gecertificeerd bluesign®-product voldoet de Deuter Kikki aan de strengste wereldwijde norm voor consumentenbescherming, arbeidsveiligheid en milieubescherming. Het is een handige en trouwe metgezel voor kleine avonturiers van ongeveer 3 jaar en ouder.

Deuter WALDFUCHS

De Deuter Waldfuchs is speciaal ontworpen voor de eisen van kleuterscholen en is extreem robuust en veerkrachtig. Net als de grotere Deuter Waldfuchs 14 werd het ontwikkeld in samenwerking met de Pitzling Forest Kindergarten en de Beierse tak van de Federale Vereniging van Bos- en Natuur-kleuterscholen, en ook door hen aanbevolen. De grote broer van de Deuter Waldfuchs komt in extra kleuren en met 4 liter meer volume is het een echt ruimtewonder. Daarin kunnen de kleuters comfortabel alle dingen meenemen die ze nodig hebben voor hun bosexpedities.

Deuter rugzakken voor kinderen vanaf 5 jaar

Deuter JUNIOR

De Deuter Junior is de eerste bergsportrugzak voor kinderen van 5 jaar en ouder. Het nette, alpine ontwerp is de juiste keuze voor opkomende atleten die stap voor stap de bergen willen ontdekken. Met het Deuter Airstripe-rugsysteem en de zachte schouderbanden is deze Deuter rugzak comfortabel, zelfs voor langere reizen, en goed geventileerd.
Voor alpine excursies, kampen of trekkingtochten van hut naar hut

Deuter KLIMMER

Met de Climber krijgen kinderen van rond de 7 jaar en ouder een complete alpine rugzak. Uitgerust met het Alpine Back-systeem, compacte heupvinnen en veel mogelijkheden voor het bevestigen van spullen zoals wandelstokken en karabijnhaken.

Deuter VOS

Deze volledig uitgeruste trekkingrugzak zal kinderen vanaf ongeveer 7 jaar verrukken tijdens langere tochten, kampeertrips en wandelroutes. Het beste eraan: het groeit met je mee! Dankzij het in hoogte verstelbare rugsysteem heb je er jarenlang plezier van voordat de tieners kunnen overschakelen op reguliere modellen.

Deuter Fox 40

De Fox 40 is de grotere variant van de Fox rugzakken. Hij biedt dezelfde geweldige eigenschappen als zijn kleine broertje, zoals het gemakkelijk te dragen Alpine Back-systeem, veel bevestigingsmogelijkheden voor spullen, een moeiteloos strak gespannen heupgordel, een borstband met geïntegreerd signaalfluitje en nog veel meer!

 

Vragen?