Deuter Bike fietsrugzakken

Deuter Bike fietsrugzakken

Deuter Bike rugzakken.
Deuter rugzakken voor op de fiets.

Deuter Bike Fietsrugzakken

Waarom Deuter fietsrugzakken?

Deuter is één van werelds bekenste merken als het aankomt op rugzakken, tassen en andere benodigheden voor reizen, trekking en fietsen.

Door het brede assortiment aan tassen van Deuter is er voor ieder wat wils.

Deuter Attack Serie Fietsrugzakken

De Deuter rugzakken van de Attack serie zijn zeer geschrikt als mountainbike-rugzak voor op vakantie.
Met een ultramoderne rugbeschermer die hoge bescherming combineert met een laag gewicht, is de nieuwe en verbeterde Attack-rugzak van Deuter uitgerust om fietspaden te versnipperen.

De gewatteerde heupgordel zorgt voor langdurig draagcomfort en de borstriem helpt de rugzak op uw schouders te stabiliseren tijdens het fietsen voor een nauwsluitende Deuter fietsrugzak die zelfs op ruige mountainbike paden op zijn plaats blijft. Talrijke vakken in de Deuter Attack serie fietsrugzakken bieden voldoende opbergruimte voor al uw benodigdheden tijdens het fietsen.

Deuter Bike Serie Fietsrugzakken

Iedereen die op een mountainbike op pad gaat, heeft een fietsrugzak nodig zoals de Bike rugzakken van Deuter. De Deuter Bikes rugzakken zijn groot genoeg om alle benodigdheden mee te nemen, compact genoeg om stevig te zitten, en bieden ook eersteklas organisatie in de rugzak.

Zoals typerend voor Deuter rugzakken, ligt de focus van het draagsysteem op comfort - de Deuter Airstripes brengen deze Deuter fietsrugzak compact naar achteren, met hun ademend schuim en open structuur waardoor veel luchtcirculatie mogelijk is.
Ook de heupvinnen van deze Deuter tas, gemaakt van luchtig mesh, zorgen voor veel stabiliteit en voorkomen onaangename warmteontwikkeling!

Deuter Compact Serie Fietsrugzakken

Lichtgewicht met een nauwsluitende pasvorm zijn de Compact -rugzakken van Deuter met zijn Auto-Compress-heupvinontwerp, uitbreidbaar volume en optimale organisatiemogelijkheden is een ideale metgezel voor dagtochten op de fiets!

De nieuw gerestylede Deuter Compact fietsrugzak zit super strak met zijn Auto-Compress-heupvin-ontwerp - zelfs wanneer het fietspad bijzonder hobbelig is. En de uitbreidbare pakzak is bijzonder toegankelijk: het overzichtelijke voorvak voor gereedschap en meer kan extreem wijd worden geopend.

Deuter Trans Alpine Serie Fietsrugzakken

De Deuter Trans Alpine is een reisrugzak voor meerdaagse fietstochten met een stevige pasvorm en goed geventileerde achterkant, plus tal van slimme opbergmogelijkheden voor al uw benodigheden voor het fietsen.

Belangrijke kenmerken: opbergvak voor helm, speciaal fietspompcompartiment, comfortabele veilige pasvorm en geventileerd rugsysteem.

Vragen?