Deuter Daypack rugzakken zijn lichte en comfortabele rugzakken. Ideaal voor een dag in de bergen of een dag in de stad.Deuter daypack rugzakken onderscheiden zich door het Deuter Airstripes draagsysteem en de Deuter anatomisch gevormde schouderbanden voor maximaal draagcomfort

Deuter Daypack Rugzakken

Deuter Daypack Rugzakken

Deuter Daypack rugzakken zijn lichte en comfortabele rugzakken.

Deuter Daypacks rugzakken

Waarom Deuter fietsrugzakken?

Deuter is één van werelds bekenste merken als het aankomt op rugzakken, tassen en andere benodigheden voor reizen, trekking en fietsen.

Door het brede assortiment aan tassen van Deuter is er voor ieder wat wils.

Deuter Walker Serie rugzakken

De nieuwe Deuter Walker-rugzak is klaar voor alle wandelingen in de stad: naar de universiteit, naar het zwembad, naar de winkels, naar het werk, naar een picknick of op reis.

Er zijn drie varianten, en de grootste Deuter Walker functioneert als een geweldige laptoprugzak. Alles wat je nodig hebt, past in deze stijlvolle metgezel - en dankzij het hoogwaardige draagsysteem kan hij uiterst comfortabel worden vervoerd! De Deuter Walker heeft een duidelijke boodschap: erfgoed!

Met bijna 120 jaar ervaring in het vervaardigen van rugzakken, hadden de rugzakexperts van Gersthofen veel inspiratie om uit te putten. Klassieke vormen en kleuren werden vakkundig gecombineerd met de nieuwste materialen en functionaliteiten zoals het laptopvak.

Deuter XV Serie rugzakken

Deuter XV 1

Een geweldige Deuter dagrugzak voor degenen die graag in de stad zijn, maar toch actief blijven. Deze Deuter rugzak is ideaal om je dagelijkse leven onder de knie te krijgen. Het bevat tenslotte talloze geweldige vakken voor praktische opslag. In het hoofdvak bevinden zich extra net-opbergvakken zodat alles op zijn rechtmatige plek blijft zitten.

Ook is het hoofdvak van de Deuter rugzak geschikt voor mappen zodat belangrijke inhoud gemakkelijk kan worden vervoerd. Het notebookvak biedt plaats aan laptops of tablets van maximaal 15,6 ”. De elastische zijvakken zijn praktisch voor het opbergen van bijvoorbeeld drinkflessen.

Het vak voor waardevolle spullen is goed verborgen maar snel toegankelijk. Of je nu op weg bent naar de universiteit, naar je werk of op je volgende stedentrip: de Deuter XV 1 is gewoon een geweldige metgezel!


Deuter XV 2

De sportieve Deuter dagrugzak met het volledig vernieuwde Airstripes-rugsysteem is een winnaar, niet alleen vanwege het uitstekende draagcomfort en de maximale ventilatie. Vooral de minimalistische stijl en de vele functionaliteiten maken de nieuwe Deuter XV 2 tot een urban trendsetter. Het voor- en hoofdcompartiment bieden voldoende ruimte voor alles wat je de hele dag nodig hebt.


Deuter XV 3

Deze Deuter XV dagrugzak heeft een sportief design en is een aanwinst voor zowel het dagelijks leven als voor vrijetijdsactiviteiten. De Deuter rugzak houdt behoorlijk wat vast dankzij zijn inhoud van 21 liter. Het hoofdvak is bij uitstek geschikt voor belangrijke documenten omdat het mappen bevat.

Daarnaast is er een voorvak met ritssluiting met een organizer zodat alle inhoud zijn rechtmatige plaats heeft. Naast het kostbaarhedenvak is er een tabletvak, waardoor de Deuter rugzak ook wat dat betreft up-to-date is. De reflecterende print ziet er niet alleen goed uit, hij is ook praktisch zodat je ook in de schemering of duisternis goed zichtbaar bent. Gewoon een geweldige metgezel die u nooit meer wilt missen, de Deuter XV 3!

Vragen?