De waterdichte Quick-Seal-afdichtingslip en de rolsluiting gaan het binnendringen van water tegen.Voor het sluiten van de tas worden twee kunststof profielen bovenaan de tas samengedrukt en vervolgens - net als bij de klassieke rolsluiting - driemaal ingerolt. Een steeksluiting verbindt tenslotte de beide uiteinden van de sluiting en vormt tevens een draaggreep. Stof en modder kunnen het beste met warm water worden verwijderd.

Single Seal sluiting voor de Shopping Bag Bike Shopper
Door de bedieningsknop aan de ritssluiting is de Bike Shopper snel en eenvoudig toegankelijk en daardoor zeer geschikt als shopping bag. De sluiting met een afdichtingslip zorgt ervoor dat de inhoud van de tas stofvrij en spatwaterdicht is.

Quick Seal sluiting met Roll 'n Snap sluiting voor cameratassen en compressie bagagezakken
IIn combinatie met de Roll 'n Snap sluiting wordt de Quick Seal sluiting eerst gesloten, dan 3 maal naar binnen gerold en dan tenslotte gesloten met gespen.

Het produkt kan extra beveiligd worden door een slot door de buckles heen te schuiven. Deze sluiting is waterdicht en blijft drijven. Stof en modder kunnen het beste met warm water worden verwijderd.
Ortlieb Outdoor Equipment - QuickSeal sluiting
Ortlieb Outdoor Equipment - QuickSeal sluiting
Vragen?