Ortlieb Bikepacking Tassen

Bikepacking, een innovatieve manier om bagage op de fiets mee te nemen.

Wat is Bikepacking?

Als jij je tegelijk vrij en thuis in de natuur wilt voelen, is de combinatie van fietsen en overnachten in de vrije natuur precies jouw ding. Alles, wat je daarvoor nodig hebt: een Gravelgrinder, een Mountain- of Fatbike, zin in avontuur en lichte bagage.

Met de Bikepacking-uitrusting van Ortlieb kan jij je onmiddellijk op weg begeven – voor een verre daguitstap tot een meerdere dagen durende tocht. Met de verschillende Ortlieb bikepacking tassen is in een mum van tijd al het nodige compact en absoluut waterdicht op de hele fiets opgeborgen. Grotere afstanden? Gevarieerd terrein? Helemaal geen probleem! Dankzij het lage totaalgewicht van de Ortlieb bikepacking tassen ben je sportief op pad en kan jij je zin in avontuur naar hartenlust beleven.

Ortlieb heeft een goede uitlegvideo gemaakt wat er wordt bedoeld met bikepacking. Ook zie je hier een duidelijke uitleg over diverse Ortlieb Bikepacking tassen.

Ortlieb Bikepacking Frametassen

Wil je je bagege meenemen in een Ortlieb bikepacking frametas? Dat kan met deze Ortlieb tassen.

Ortlieb Bikepacking Seat Pack

Het belangrijkste stuk van jouw Bikepacking-uitrusting, de Ortlieb Seat-Pack, wordt met extra sterke klittenbandsluitingen gewoon aan de zadelpen gemonteerd.

Ortlieb Bikepacking Handlebar Pack

Onontbeerlijk als je tijdens jouw Bikepacking-uitstap in de natuur wil overnachten: de ORTLIEB Handlebar-Pack is een waterdichte bagagerol met 15 l volume voor slaapzak en isolatiemat.

Ortlieb Bikepacking Frame-Pack

Bikepacking is puur minimalisme – op naar de natuur, met een minimum aan bagage – voor één overnachting of meteen voor meerdere dagen! Met het ORTLIEB Frame-Pack haal je zelfs uit de framedriehoek nog waardevolle bergruimte.

Ortlieb Bikepacking Gravel-Pack

Perfect voor een meerdaagse tocht of een Self-Supported Race: de ORTLIEB Gravel-Pack Duo biedt jou 25 liter bergruimte voor extra uitrusting zoals proviand, kookgerei of luxueuze „extra’s“. Door de plaatsing aan de Lowrider-bagagedrager heb je zelf met veel bagage een laag zwaartepunt en evenveel beweeglijkheid op het terrein.

 

 

Vragen?