Waardering:
71% of 100
Ortlieb
Ortlieb Single Bag QL3.1, minimalistische 'urban' tas.
Levering in 1 / 2 dagen
€ 135,99
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Ortlieb Single Bag QL3.1

De minimalistische Ortlieb Single Bag QL3.1 is wederom een bevestiging van de beroemde paradox dat minder meer is.

Minder is meer – zo luidt namelijk het motto bij het puristische Ortlieb tassenconcept Ortlieb Single-Bag QL3.1. De tot het strikt noodzakelijke herleide Ortlieb schoudertas met waterdichte ritssluiting weet te bekoren door de geniaal eenvoudige Ortlieb QL31-ophanging die voor een gladde achterzijde van de tas zonder storende haken zorgt.

Ondanks het feit dat deze Ortlieb tas is gestript tot de essentie blijft de Ortlieb Single Bag QL3.1 zich verheffen boven de rest met de onberispelijke Ortlieb kwaliteit.

Met zijn 12 liter laadvermogen biedt de voldoende ruimte voor een 13 "notebook en alle andere spullen die je nodig hebt tijdens je werkdag.

Kenmerken
- Inlcusief QL3.1 montagesysteem
- Tas van sterk nylon
- 2 3M reflectiestukken
- Inclusief schouderband.

Maten tas
- Hoogte: 42 cm
- Breedte: 31 cm
- Diepte: 15,4 cm
- Volume: 12 liter
- Gewicht: 980 gram


Gegevensblad in PDF

  Ortlieb Single Bag QL3 gegevens


Handleiding in PDF

  Ortlieb Single Bag QL3 handleiding

Kenmerken
MateriaalsoortPU-gecoat nylonweefsel
MateriaalPD60
StofdichtheidVolledig beschermd (IP6x)
WaterdichtheidWaterdicht (IPx7)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ortlieb Single Bag QL3.1
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?

Deze tas is uitgerust met een TIZIP ritssluiting. Hieronder kunt u de algemene informatie over deze sluiting vinden.

Ortlieb TIZIP® Rits

De Ortlieb Tizip ritssluitingen zijn uniek omdat die volledig waterdicht en luchtdicht zijn. Daardoor heeft uw Ortlieb tas de IP kwalificatie kunnen bereiken die de stofdichtheid en waterdichtheid garandeert.
De Ortlieb tizip ritssluitingen vereisen meer kracht dan een reguliere niet waterdichte ritssluiting en hebben ook regelmatige reininging en smering nodig.

De door Ortlieb gebruikte Ortlieb TIZIP®-ritsen zijn innovatief en gespecialiseerd in ongebruikelijke toepassingen. Waterdicht, luchtdicht, drukgetest of spatwaterdicht en geproduceerd in Duitsland volgens strenge normen, Ortlieb TIZIP® staat al 20 jaar voor hoogwaardige sluitsystemen. Producten met Ortlieb TIZIP®-ritsen zijn overal geschikt waar enerzijds bescherming tegen vocht en stof gegarandeerd moet worden en anderzijds snelle en gemakkelijke toegang gewenst is.

Kenmerken Ortlieb TIZIP® Rits

De Ortlieb TIZIP® MasterSeal 6 en 10 bestaat uit een slijtvast, polyurethaan gecoat weefsel waaraan de kunststof tanden zijn bevestigd. De afdichtlip in de ritssluiting garandeert water- en drukdichtheid

De Ortlieb TIZIP® MasterSeal 10 met een drukdichtheid tot 500 mbar overtuigt door zijn robuustheid en flexibiliteit. De kunststof tanden zijn bevestigd aan de voor- en achterkant van een basisstructuur van veerkrachtig weefsel gecoat met polyurethaan. Net als bij de Ortlieb TIZIP® MasterSeal 6 wordt de water- en drukdichtheid verzekerd door de afdichtlip in de koppelingselementen samen te drukken.

Spatwaterdicht, lichtlopend en ongevoelig voor vuil. Deze eigenschappen kenmerken de kunststof spiraalrits Ortlieb TIZIP® WaterSeal. In combinatie met een hoge veerkracht en slijtvastheid is deze TIZIP® het ideale product voor reistassen, rugzakken en nog veel meer.
Bij gesloten TIZIP® WaterSeal worden de afdichtlippen boven en onder de spiraal tegen elkaar gedrukt en beschermen zo tegen opspattend water.

Gebruikstips voor uw Ortlieb TIZIP® Rits

We raden u aan om de volgende tips in overweging te nemen bij het omgaan met de TIZIP®-ritsen:
• Bedien de schuif voorzichtig. Onder een hoek trekken kan de strakheid van de ritsen of anderszins negatief beïnvloeden.
• Vermijd overstrekking van de rits. Trek de twee zijden van de rits niet met kracht uit elkaar.
• Pas op dat u de ritsen niet vouwt of samendrukt. Dit kan de functionaliteit verminderen.
• Sluit elke rits zodat de schuif goed in de poort zit om een ​​goede afsluiting te garanderen.

Schoonmaken van uw Ortlieb TIZIP® Rits

We raden aan om alle Ortlieb TIZIP®-ritsen schoon te maken met een sopje en een fijne borstel. Gebruik geen oplosmiddelen of agressieve schoonmaakmiddelen, deze kunnen de werking van de rits nadelig beïnvloeden. Vuildeeltjes, vooral tussen de tanden, kunnen de afdichtlip aantasten en zo de dichtheid verminderen.

Smeren van uw Ortlieb TIZIP® Rits

Masterseal
Gesloten Ortlieb TIZIP® MasterSeal-ritsen moeten van tijd tot tijd worden gesmeerd, bijvoorbeeld na een lange opslagperiode in de haven. Een goede smering voor gebruik is essentieel voor een goede werking.
• Reinig de ritspoort van tevoren.
• Breng vervolgens het smeervet voorzichtig aan in het gebied van de poort aan de voor- en achterkant, evenals aan de binnenkant bij de overgang naar de ritsketting.
• Gebruik geen smeervet langs de ritsketting.
• Gebruik het originele TIZIP® glijmiddel of een vergelijkbaar product.
• Verwijder overtollig smeervet, dit kan vlekken veroorzaken.

Waterseal
Het bewegingsgemak van de TIZIP® WaterSeal kan worden verbeterd door af en toe langs de koppelingsschalmen te smeren.
• Maak de rits vooraf schoon.
• Gebruik het originele TIZIP® glijmiddel of een vergelijkbaar product.
• Verwijder na het aanbrengen overtollig smeervet, dit kan vlekken veroorzaken.

Vragen?