Waardering:
97% of 100
Ortlieb
Ortlieb Duffle RS reistas
Op voorraad in onze winkel
Vanaf € 221,25

Ortlieb Duffle RS

De met de OutDoor Industry Award onderscheiden Ortlieb Duffle RS combineert hoog reiscomfort met de extreme eisen die aan expeditietassen gesteld worden. Voor de verscherpte eisen bij het Heavy-Duty gebruik werd een rollensysteem ontwikkeld dat waterdicht in het lichaam van de tas geintegreerd is.

De 90 mm grote rollen van de Ortlieb Duffle RS bieden samen met de verstijfde bodemplaat van geprofileerd aluminium een hoge bodemvrijheid - ideaal ver van verharde wegen.

Omdat weinig wegende bagage in het bijzonder bij vliegreizen een belangrijke rol speelt, werd bewust van zware telescopische stangen afgezien.

In plaats daarvan wordt een in lengte verstelbare handgreep gebruikt die het comfortabel achter zich slepen met een hoge beenvrijheid garandeert.

De schuimkussens op het volledige oppervlak op de bodem van de tas biedt de best mogelijke stabiliteit bij een maximale belading. Snelle toegang tot de uitrusting maakt de over de hele lengte van de tas verlopende, waterdichte ritssluiting die met behulp van de geintegreerde draadbeugel en een klein kabelslot (niet inbegrepen) afgesloten kan worden.

De Duffle RS is de ideale reistas.

Overige praktische details
• gestoffeerde, afneembare schouderriemen
• als transporthandvat bruikbaar resp. met rugzakfunctie
• compressieriem
• binnentas met ritssluiting
• netbuitentas (niet waterdicht);
• 2 Daisychains voor de bevestiging van een bijkomende uitrusting.

Maten

volume: 85 Liter 110 Liter 140 Liter
hoogte (in cm.) 29 33 36
breedte (in cm.) 73 86 98
diepte (in cm.) 45 45 45
gewicht (in gram) 2450 2600 2750Gegevensblad in PDF
 Ortlieb Duffle rs

Kenmerken
Materiaalsoortpolyesterweefsel met PVC coating
MateriaalPD 620/PS620C
StofdichtheidVolledig beschermd (IP6x)
WaterdichtheidWaterdicht (IPx7)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ortlieb Duffle RS
Uw waardering
Klantvragen
Beste, ik heb interesse in de aanschaf van de ortlieb duffle rs maar ik twijfel over de maat. Is het mogelijk om de tassen te komen bekijken/ passen?
Onze voorraden wisselen snel. U kunt door de juiste variant(en) van uw keuze te kiezen zien of deze op dat moment wel of niet hier zijn om te bekijken.
Wilt u zelf een vraag stellen?
Vragen?