Ortlieb
Ortlieb Atrack CR Urban Rugzak
Levering in 1 / 2 dagen
Vanaf € 169,95

Ortlieb Atrack CR (Core) Urban


Puristisch, multifunctioneel – een Ortlieb dagrugzak en reistas in één – daarmee ben je op alle avonturen van het leven van alledag voorbereid. Een ietwat andere rugzak voor alle individualisten en minimalisten die zich graag op de essentie concentreren: de Ortlieb Atrack CR (Core) Urban.

Deze Ortlieb rugzak beschikt over de kern van de Ortlieb Atrack serie: de grote ritssluitingsopening voor een overzichtelijke opberging en een snelle toegang zoals bij een reistas. Met zijn volume van 25 l is hij ideaal geschikt voor het werk, de universiteit of de vrije tijd.

Bovendien is hij de perfecte kleine bagage voor korte uitstapen. Hierin past alles wat je (bij minimalistische bagage) voor een (verlengd) weekend nodig hebt. Ondanks zijn compactheid biedt de Ortlieb Atrack CR Urban tal van nuttige features zoals de traploze verstelling van de ruglengte (van S tot L) en de afneembare heupriem – zo kan je hem goed aan jouw behoeften aanpassen. Het cordura-weefsel in de stoffen optiek is niet alleen puristisch, maar maakt van de Ortlieb Atrack CR Urban ook een tijdloos modestatement.

Vier binnentassen met ritssluiting en een compressieriem zorgen voor orde binnenin de tas. Compressieriemen voor buiten en ook bijkomende uitrusting kunnen al naar behoefte de Daisy Chains completeren.

Door de naar de rug toegekeerde positie van de ritssluiting is de Ortlieb Atrack CR Urban ook opperbest beschermd tegen diefstal – bv. tijdens samenscholingen en openbaar vervoer. Niet alleen het PVC-vrije cordura-weefsel, maar ook de robuuste TIZIP ritssluiting zijn absoluut waterdicht.

Kenmerken van de Ortlieb Atrack CR rugzak
- Netbuitentassen
- Daisy Chains aan het voorste gedeelte
- Hermetische doorlaat voor drinkslang (drinksysteem niet inbegrepen)
- Compressie binnenin
- Sleutelhaak

Maten
hoogte: 56 cm
breedte: 26 cm
diepte: 25 cm
gewicht: 1300 g.
volume: 25 literInbegrepen in de levering
• 1 Rugzak


Gegevensblad in PDF

Ortlieb Velocity PS rugzak

Kenmerken
Materiaalsoortnylonweefsel met PU coating
MateriaalPS 42R
StofdichtheidVolledig beschermd (IP6x)
WaterdichtheidVolledig Waterdicht (IPx7)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ortlieb Atrack CR Urban Rugzak
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Deze tas is uitgerust met een TIZIP ritssluiting. Hieronder kunt u de algemene informatie over deze sluiting vinden.

Ortlieb TIZIP® Rits

De Ortlieb Tizip ritssluitingen zijn uniek omdat die volledig waterdicht en luchtdicht zijn. Daardoor heeft uw Ortlieb tas de IP kwalificatie kunnen bereiken die de stofdichtheid en waterdichtheid garandeert.
De Ortlieb tizip ritssluitingen vereisen meer kracht dan een reguliere niet waterdichte ritssluiting en hebben ook regelmatige reininging en smering nodig.

De door Ortlieb gebruikte Ortlieb TIZIP®-ritsen zijn innovatief en gespecialiseerd in ongebruikelijke toepassingen. Waterdicht, luchtdicht, drukgetest of spatwaterdicht en geproduceerd in Duitsland volgens strenge normen, Ortlieb TIZIP® staat al 20 jaar voor hoogwaardige sluitsystemen. Producten met Ortlieb TIZIP®-ritsen zijn overal geschikt waar enerzijds bescherming tegen vocht en stof gegarandeerd moet worden en anderzijds snelle en gemakkelijke toegang gewenst is.

Kenmerken Ortlieb TIZIP® Rits

De Ortlieb TIZIP® MasterSeal 6 en 10 bestaat uit een slijtvast, polyurethaan gecoat weefsel waaraan de kunststof tanden zijn bevestigd. De afdichtlip in de ritssluiting garandeert water- en drukdichtheid

De Ortlieb TIZIP® MasterSeal 10 met een drukdichtheid tot 500 mbar overtuigt door zijn robuustheid en flexibiliteit. De kunststof tanden zijn bevestigd aan de voor- en achterkant van een basisstructuur van veerkrachtig weefsel gecoat met polyurethaan. Net als bij de Ortlieb TIZIP® MasterSeal 6 wordt de water- en drukdichtheid verzekerd door de afdichtlip in de koppelingselementen samen te drukken.

Spatwaterdicht, lichtlopend en ongevoelig voor vuil. Deze eigenschappen kenmerken de kunststof spiraalrits Ortlieb TIZIP® WaterSeal. In combinatie met een hoge veerkracht en slijtvastheid is deze TIZIP® het ideale product voor reistassen, rugzakken en nog veel meer.
Bij gesloten TIZIP® WaterSeal worden de afdichtlippen boven en onder de spiraal tegen elkaar gedrukt en beschermen zo tegen opspattend water.

Gebruikstips voor uw Ortlieb TIZIP® Rits

We raden u aan om de volgende tips in overweging te nemen bij het omgaan met de TIZIP®-ritsen:
• Bedien de schuif voorzichtig. Onder een hoek trekken kan de strakheid van de ritsen of anderszins negatief beïnvloeden.
• Vermijd overstrekking van de rits. Trek de twee zijden van de rits niet met kracht uit elkaar.
• Pas op dat u de ritsen niet vouwt of samendrukt. Dit kan de functionaliteit verminderen.
• Sluit elke rits zodat de schuif goed in de poort zit om een ​​goede afsluiting te garanderen.

Schoonmaken van uw Ortlieb TIZIP® Rits

We raden aan om alle Ortlieb TIZIP®-ritsen schoon te maken met een sopje en een fijne borstel. Gebruik geen oplosmiddelen of agressieve schoonmaakmiddelen, deze kunnen de werking van de rits nadelig beïnvloeden. Vuildeeltjes, vooral tussen de tanden, kunnen de afdichtlip aantasten en zo de dichtheid verminderen.

Smeren van uw Ortlieb TIZIP® Rits

Masterseal
Gesloten Ortlieb TIZIP® MasterSeal-ritsen moeten van tijd tot tijd worden gesmeerd, bijvoorbeeld na een lange opslagperiode in de haven. Een goede smering voor gebruik is essentieel voor een goede werking.
• Reinig de ritspoort van tevoren.
• Breng vervolgens het smeervet voorzichtig aan in het gebied van de poort aan de voor- en achterkant, evenals aan de binnenkant bij de overgang naar de ritsketting.
• Gebruik geen smeervet langs de ritsketting.
• Gebruik het originele TIZIP® glijmiddel of een vergelijkbaar product.
• Verwijder overtollig smeervet, dit kan vlekken veroorzaken.

Waterseal
Het bewegingsgemak van de TIZIP® WaterSeal kan worden verbeterd door af en toe langs de koppelingsschalmen te smeren.
• Maak de rits vooraf schoon.
• Gebruik het originele TIZIP® glijmiddel of een vergelijkbaar product.
• Verwijder na het aanbrengen overtollig smeervet, dit kan vlekken veroorzaken.

Vragen?