Ons bedrijf is niet Nederlands en ik wil een zakelijke order op het 0% BTW tarief plaatsen. Hoe doe ik dat?
Indien u zakelijk besteld en niet belastingplichtig bent in Nederland dan kunnen wij uw levering op het 0% tarief uitvoeren. Vanwege de extra administratie accepteren wij dit type orders enkel voor aankopen met een minimale waarde van € 100,- exclusief BTW. Daaronder leveren wij niet intracommunautair. Lees verder voor de details
Kan ik gepersonaliseerde producten in onze huiskleur of met ons logo bedrukt bestellen?
Dat verschilt van merk tot merk. We gaan graag met u in overleg hierover. Voor gepersonaliseerde fietstassen is het minimum aantal af te nemen artikelen 50 sets of 100 stuks. Voor andere items is dit op aanvraag.
Ik heb als niet Nederlands belastingplichtig bedrijf al besteld en betaald maar ik wil dat dit met terugwerkende kracht alsnog op het 0% tarief wordt uitgevoerd.
Uit administratief oogpunt is dat bij ons niet achteraf mogelijk. Geen zorgen, conform EU wetgeving kunt u deze betaalde BTW gewoon terugvorderen in uw eigen land. Uw boekhouder dient deze procedure te kennen, mocht u die niet hebben dan kan uw lokale fiscus u over de procedure in uw land op de hoogte brengen.
Doen jullie ook B2B leveringen?
Wij zijn een retailer maar nemen ook zakelijke orders aan. U kunt simpelweg uw bedrijfsnaam invullen op de bedrijfspagina en u krijgt een factuur met uw bedrijfsnaam. Wilt u een grotere zakelijke order plaatsen (meer dan 10 stuks van 1 artikel en minimaal bestelbedrag van € 1500,- aan onderdelen en accessoires) neem dan contact op voor een passende aanbieding.
Zelf een vraag stellen?
Vragen?