Termijn van verwerken retouren.

Retouren worden 1 maal per week door ons verwerkt.

Terugbetaling (credit)

Wij betalen enkel terug via de wijze waarop ook de originele betaling gedaan is. Als u onder rembours heeft besteld, dan kunnen wij u alleen terugbetalen op uw bankrekening. Als u met uw credit card besteld heeft, mogen wij u alleen crediteren aan de oorspronkelijk gebruikte credit card die gebruikt is voor het plaatsen van uw bestelling.
Crediteren naar andere creditcards of debitcards is helaas niet mogelijk. Indien dit een probleem is, gelieve dan contact op te nemen met uw bank of credit/debit card verschaffer, aangezien zij over procedures zouden moeten beschikken om dit op te lossen.

Kosten in geval van herroeping

1. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten
van terugzending voor uw rekening. Eventuele in rekening gebrachte administratie- en/of verzendkosten kunnen niet worden vergoed.
2. Indien u een bedrag betaald heeft, zullen wij dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 7 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.
3. Indien u een gedeelte van uw bestelling retourneert waardoor het totale bestelbedrag daalt tot onder de grens van francoverzending of een andere tariefgrens voor portokosten dan worden de bijbehorende portokosten alsnog in rekening gebracht en in mindering gebracht op het eventueel te retourneren bedrag.

Zelf een vraag stellen?
Vragen?