Kortingscodes

De reden dat wij niet werken met kortingscodes is simpelweg omdat dat niet in onze manier van werken past. We bieden u liever direct de scherpste prijs.
Door middel van het monitoren van onze concurrenten en de mogelijkheid om prijsmatch codes aan te vragen houden wij onze prijzen scherp voor iedereen.

Elders goedkoper? Aarzel niet en laat het ons weten, we zullen ons best doen om u minimaal dezelfde scherpe prijs te bieden.

Prijsmatchcode

Wij streven naar scherpe prijzen: Ons doel is om altijd de beste prijs te bieden aan al onze klanten. Om dit te bereiken, maken we gebruik van geautomatiseerde algoritmes die regelmatig onze verkoopprijzen bepalen en aanpassen.

Ondanks ons geautomatiseerde 'repricing'  systeem kan het wel eens voorkomen dat we een hogere prijs hebben voor een specifiek product in vergelijking met een concurrent. Als u dit opmerkt, kunt u dit aan ons melden via ons contactformulier.

Wij zullen dat dan nagaan en controleren met de volgende mogelijke uitkomsten.

  • - Directe prijsaanpassing: Wij passen de prijs direct aan naar het lagere niveau voor alle klanten.
  • - Prijsmatchcode: In sommige gevallen besluiten we om de prijs niet algemeen aan te passen, maar bieden we u eenmalig een prijsmatchcode aan. Met deze code kunt u het product tegen dezelfde prijs als die van de concurrent aanschaffen. (dat is dus een prijsmatchcode).
  • - Geen aanpassing van prijs: Er kunnen redenen zijn waarom we ervoor kiezen om de prijs niet aan te passen aan het lagere niveau van de concurrent. Deze beslissing kan gebaseerd zijn op interne factoren of beleid.

Krijg ik dan korting als ik me aanmeld voor de nieuwsbrief?

Nee, we vinden het fijn als u zich aan wil melden voor een nieuwsbrief. Maar wij belonen die niet met kortingscodes.


Waarom claimen externe sites dan wel kortingscodes voor jullie te hebben?

Er zijn veel websites die claimen u kortingscodes te geven, google op de naam van een willekeurige webshop en de term 'kortingscode' en u zult er veel vinden.
Geen van die codes zal bij ons werken.

Indien een externe website die claimt te hebben voor onze website dan mag u die externe site als volledig frauduleus zien.

Op de aanvullende vraag die u wellicht heeft waarom die misleidende externe sites die niet-functionele kortingsbonnen aanbieden zijn diverse antwoorden.

- Oplichting en frauduleuze activiteiten: sommige websites kunnen opzettelijk zijn ontworpen om u te misleiden en uw persoonlijke informatie  te verzamelen. Deze sites kunnen bezoekers lokken met aantrekkelijke kortingsaanbiedingen die nep of niet-functioneel blijken te zijn.

- Winstmotieven: Sommige websites kunnen inkomsten genereren door middel van advertenties of door een commissie te verdienen voor het omleiden van verkeer naar andere platforms. Misleidende sites kunnen bezoekers aantrekken met aantrekkelijke kortingsaanbiedingen en ze vervolgens doorverwijzen naar andere websites, waarmee ze geld verdienen, zelfs als de vouchers niet effectief zijn.

- Exploitatie van consumentenpsychologie: Misleidende kortingscode websites maken vaak misbruik van de wens van consumenten om de beste deals te vinden. Door aantrekkelijke kortingen en tijdelijke aanbiedingen te presenteren, creëren ze een gevoel van urgentie en maken ze gebruik van de angst om iets te missen (FOMO) om u te manipuleren om persoonlijke informatie te delen. 

Kortom, wij werken niet met derden samen hiervoor.

Zelf een vraag stellen?
Vragen?