Wanneer en hoe kan ik jullie bereiken?
Bij voorkeur vragen we u om ons contactformulier te gebruiken of ons een e-mail te sturen. U kunt onze klantenservice ook telefonisch bereiken via +31(0)10-7371219. Onze klantenservice is doordeweeks bereikbaar tussen 10:30 en 18:00. Mocht u ons bellen over een bestelling zorg er dan voor dat u uw ordernummer bij de hand heeft.
Wat zijn de openingstijden van jullie bezoekadres in Rotterdam?
Komt u een bestelling afhalen, of wenst u persoonlijk advies? Wij zijn doordeweeks geopend voor bezoek van 10:30 tot 18:00. Let op dat er bij ons een selectie van meest verkochte artikelen in Rotterdam aanwezig is. Niet ieder artikel dat bestelbaar staat online is bij ons aanwezig om te bekijken.
Ik heb een inhoudelijke / technische vraag over een bepaald product. Kunnen jullie me hiermee helpen?
Bij voorkeur vragen we u inhoudelijke productvragen te stellen via het tabblad 'Vragen?' dat op de productpagina van het betreffende artikel te zien is Direct onder de afbeelding(en) staan de tabbladen 'Omschrijving' 'Recensies' 'Vragen?'. Als u de vraag via die laatste tab stelt dan komt uw vraag bij de juiste persoon terecht en kunnen wij de gevraagde data eventueel ook direct toevoegen aan het product. U mag ons ook bellen maar niet iedere vraag kunnen wij uit parate kennis beantwoorden.
Zelf een vraag stellen?
Vragen?