Waardering:
100% of 100
KlickFix
KlickFix Onderhaak los met schroef
Levering in 1 / 2 dagen
Onze Prijs € 5,76 Normale Prijs € 7,50

Klickfix Onderhaak Los Met Schroef

De onderhaken zitten op de meeste dubbele tassen om de tassen tegen de drager te klemmen. Dit zijn losse vervangings onderdelen.KLICKfix systeem.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:KlickFix Onderhaak los met schroef
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?

Wat is KlickFix?

KlickFix is ​​een montagesysteem voor fietsproducten zoals stuurtassen maar ook achtermanden en smartphonehouders.
Als je 'KlickFix' in de naam van het product ziet, kan het product met een KlickFix-adapter aan je fiets worden bevestigd.

Houd er rekening mee dat de adapter bij de stuurtassen en accessoires en de fietsmanden voor en achter niet direct bij het product worden geleverd, dus deze moeten apart worden gekocht als u deze KlickFix-adapter nog niet direct heeft.

Bij de zijtassen zit vaak een geïntegreerd Klickfix systeem aan de tas. Let goed op de productomschrijving hiervoor.

Klickfix is ​​onderdeel van het bedrijf Rixen & Kaul dat in 1988 werd opgericht door twee enthousiaste fietsers en dat nu door een familie wordt gerund in de tweede generatie.

Al in het eerste jaar van zijn bestaan ​​werd de basis gelegd voor de KlickFix adapter. In plaats van losse en omslachtige riemen, werd een stevige en gebruiksvriendelijke Klickfix-adapter gebruikt om fietstassen aan te kunnen bevestigen. Aan een KlickFix adapter kan de tas met een enkele klik (KlickFix) worden bevestigd. Dit eerste KlickFix-product groeide uit tot een hele familie van Klickfix adapters waarmee een breed scala aan accessoires aan de fiets kan worden bevestigd, van manden tot tassen en mobiele telefoons.. Met een unieke verscheidenheid aan accessoires van Rixen & Kaul en andere bekende fabrikanten, is KLICKfix het meest gebruikte snelspansysteem voor fietsen.

Als specialist in KlickFix systemen voor fietsen wil Rixen en Kauls klanten praktische en duurzame fietsaccessoires aanbieden die hun dagelijkse leven gemakkelijker maken en het plezier van fietsen vergroten. Met Klickfix-producten kan er worden bijgedragen aan het nog populairder maken van de fiets als milieuvriendelijk en gezond vervoermiddel.

KlickFix-producten zijn er om te overtuigen en verrukken, dus naast praktische ideeën en functioneel ontwerp is er ook veel aandacht voor zorgvuldige productie. Op de locatie van Rixen en Kaul in Solingen worden alle KLICKfix-adapters geproduceerd, van het eerste idee tot prototype en matrijzenbouw tot montage en verpakking in eigen beheer.

Van Klickfix stuurtassen tot Klickfix achtermanden en smartphonehouders, wij bieden een breed scala aan fietsaccessoires.

Vragen?