Ortlieb fietstassen beschermen je spullen tegen vocht, stof en vuiligheid. Deze bescherming wordt namelijk geboden door Ortlieb fietstassen: 100% waterdicht, made in Germany. Ortlieb tassen zijn de beste fietstassen die u kunt kopen. Ortlieb tas nodig? Bekijk ons aanbod aan Ortlieb fietstassen.
Ortlieb dubbele fietstassen

Ortlieb dubbele achtertas voor de fiets

Ortlieb Backroller en Bike Packer fietstassen voor de fiets, ideaal voor de fietsvakantie.
Ortlieb tassen zijn waterdicht en komen met 5 jaar garantie.

Ortlieb Tassen

Ortlieb is een Duits merk dat waterdichte fietstassen en rugzakken maakt. Op deze pagina kunt u Ortlieb tassen vinden. De beroemdste Ortlieb tas is zonder twijfel de Ortlieb Backroller Classic. De Ortlieb Back Roller Classic tas is de dubbele waterdichte fietstas gemaakt van polyester. Naast de Ortlieb Back Roller Classic zijn wij ook Ortlieb dealer van de complete Ortlieb tassencollectie zoals daar zijn de Ortlieb Backroller City, de Ortlieb Backroller Plus, De Ortlieb Bike Packer Plus fietstassen.De nieuwste Ortlieb tassen zijn de Ortlieb Pro tassen. De Ortlieb Backroller Pro Classic en de Ortlieb Backroller Plus Pro zijn grote waterdichte fietstassen met maar liefst 35 liter volume per Ortlieb tas. Fietstassenwinkel.com is al sinds 2008 uw vertrouwde Ortlieb dealer.

De Ortlieb fietstas dealer van de BeNeLux? Fietstassenwinkel.com

Ortlieb tassen zijn de meest gewilde fietstassen ter werled. Daar is ook een hele goede reden voor, Ortlieb tassen zijn de kwalitatief gezien allerbeste fietstassen die je kunt kopen. Ortlieb maakt al sinds 1981 de beste Ortlieb tassen die er zijn.
Ortlieb werd in 1981 opgericht door de jonge Hartmut Ortlieb.
Deze jonge meneer Ortlieb maakte een fietstocht in Zuid Engeland, tijdens zijn fietstocht raakte hij gefrustreerd dat zijn bagage vochtig werd. Terug in Duitsland starte Hartmu Ortlieb de firma Ortlieb waarbij waterdichte fietstassen de belangrijkste tassen werden.

Ortlieb staat sinds die tijd voor onberispelijke waterdichte kwaliteitsfietstassen. Voro welke tocht je ook een Ortlieb fietstas zoekt. Ortlieb heeft de juiste fietstas voor u.

Ons bedrijf Rat Bikes / Fietstassenwinkel.com is sinds 2008 de grootste en meest gespecialiseerde Ortlieb dealer die u zult kunnen vinden.
Zodner twijfel bent u bij niemand beter af voor uw Ortlieb tas dan bij ons.

De Ortlieb Back Roller Classic is de bekendste Ortlieb fietstas

De Ortlieb Back Roller Classic is al sinds jaar en dag de bekendste Ortlieb fietstas. Maar de Ortlieb Back Roller Classic is niet de enige succesvolle Ortlieb fietstas. Vandaag de dag bestaan er veel hiervan afgeleiden Ortlieb Fietstassen.

Ortlieb Back Roller Plus

De Ortlieb Back Roller Plus tas heeft dezelfde maten als de bekende Ortlieb Back Roller Classic tas. De Ortlieb Back Roller plus tas is echter gemaakt van het lichtere Cordura Ortlieb materiaal.

Ortlieb Back Roller City

Een goedkope Ortlieb tas kopen? Ook voor een lage prijs kun je een echte Ortlieb tas kopen. De Ortlieb Back Roller City is qua maten gelijk aan de Ortlieb Back Roller Plus. Maar de Ortlieb Back Roller City tas is eenvoudiger qua opzet waardoor de prijs voor deze Ortlieb tas een stuk goedkoper is. Dus een goedkope Ortlieb tas kopen? Kijk naar de ortlieb Back Roller City.

Ortlieb tassen echt waterdicht

Ortlieb tassen zijn IP gecertificeerd. Als 1 van de weinige fietstas producten laat Ortlieb zijn producten testen en voorzien van IP certificeringen. Zo weet u zeker dat de tas echt 100% waterdicht is. Ortlieb tassen zijn er in diverse waterdichtheid en stofdichtheis certificeringen. Meer weten? Klik hier om alles te lezen over Ortlieb en waterdichtheid.

Fietstassenwinkel.com: dé Ortlieb dealer sinds 2008

Fietstassenwinkel.com is sinds 2008 de meest vertrouwde Ortlieb dealer die u kunt vinden. Wij hebben een showroom propvol Ortlieb tassen. Heeft u een Ortlieb tas nodig voor uw fietsvakantie? Fietstassenwinkel.com helpt u graag. Heeft u een vraag over een Ortlieb tas? Bel of e-mail ons. Wij zij de enige echte Ortlieb specialist.

 

Ortlieb Fietstassen in gebruik

Een Ortlieb fietstas is de makkelijkste wijze om spullen op de fiets te transporteren. Ortlieb heeft verschillende ophangsystemen om de Ortlieb fietstas aan de bagagedrager te hangen. U kunt voor de Ortlieb Fietstas vaak kiezen uit het Ortlieb QL1, het Ortlieb QL2.1 of het Ortlieb QL3.1 systeem.
In de grote collectie Ortlieb Fietstassen op Fietstassenwinkel.com kunt u een compleet aanbod vinden van Ortlieb Fietstassen, zoals de Ortlieb FietstassenOrtlieb Front of Sport Roller ClassicOrtlieb Back Roller Classic, Ortlieb Bike Packer Classic, Ortlieb Sport Packer Classic, Ortlieb DowntownOrtlieb Office Bag, Ortlieb Bike Shopper, Ortlieb City Biker, Ortlieb Vario, en Ortlieb Commuter . Er is voor iedereen de juiste Ortlieb Fietstas.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten bij Fietstassenwinkel.com. Onze Ortlieb Fietstas prijzen zijn aalg, wij monitoren onze Ortlieb concurrenten iedere dag en passen vaak de prijzen van Ortlieb Fietstassen aan. Toch elders een lagere prijs voor een Ortlieb Fietstas? Laat het weten en wij bieden u een scherpere prijs op die Ortlieb tas.

Vragen?